Vår historia

Idén till HeLiO Juridik föddes när grundaren återvände hem

HeLiO Juridik ägs och drivs av Helena Lindqvist Olsson, född och uppvuxen i Munkfors, Värmland. Som 20-åring lämnade hon Munkfors för att följa sin barndomsdröm om att studera juridik. Redan som femåring hade hon bestämt sig för att bli "avokat". Hon studerade inte till advokat men juridik blev det i form av en masterexamen i affärsjuridik med inriktning mot skatterätt.

Efter sju år i Småland där hon arbetade som juridisk handläggare, höll föreläsningar och informationsträffar för företagare samt arbetade med utvecklingsfrågor återvände hon till Munkfors med sin make och sina två barn. Munkfors är hemma!

 Målet med HeLiO Juridik är att hjälpa så många som möjligt att undvika juridiska problem och att stötta företagare och boende i och omkring Munkfors. HeLiO Juridik AB är en juristbyrå som erbjuder hållbar, enkel och tillgänglig juridisk rådgivning på hemmaplan. Lokalproducerad juridik helt enkelt, inget annat!

Information om personuppgiftsbehandling

När du skickar ett meddelande till HeLiO Juridik behöver HeLiO Juridik behandla och spara personuppgifter som ditt namn och din e-postadress. Vi ber dig att inte skriva några ytterligare personuppgifter i meddelandet på grund av GDPR.
Du kan ta del av HeLiO Juridiks integritetspolicy genom att ladda ner den som PDF-fil (144 kB).

Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontaktuppgifter

Välkommen att kontakta oss för mer information eller skicka ett meddelande till oss med namn, e-postadress och en kort beskrivning av ditt ärende så återkommer vi till dig. 
Du som har tecknat ett avtal med HeLiO Juridik AB kan ta del av HeLiO Juridiks allmänna villkor genom att ladda ner dem som PDF-fil (276 kB)

Torget 4, 684 30 Munkfors

+46761039492

helena@heliojuridik.se