Vår historia och vårt mål

Idén till HeLiO Juridik föddes när grundaren återvände hem

HeLiO Juridik ägs och drivs av Helena Lindqvist Olsson, född och uppvuxen i Munkfors, Värmland. Som 20-åring lämnade hon Munkfors för att följa sin barndomsdröm om att studera juridik. Redan som femåring hade hon bestämt sig för att bli "avokat". Hon studerade inte till advokat men juridik blev det i form av en masterexamen i affärsjuridik med inriktning mot skatterätt.

Efter sju år i Småland där hon arbetade som juridisk handläggare, höll föreläsningar och informationsträffar för företagare samt arbetade med utvecklingsfrågor återvände hon till Munkfors med sin make och sina två barn. Munkfors är hemma!

HeLiO Juridik AB är en juristbyrå som erbjuder hållbar, tillgänglig juridisk med omsorg. Omsorg om våra kunder och medarbetare genomsyrar allt vi gör! HeLiO Juridiks långsiktiga mål är att bidra till en förändrad syn på juridik - det ska vara enkelt att be en jurist om hjälp, det ska vara lätt att förstå det juristen säger och du som kund ska känna att juristen och du är ett team som jobbar för DITT bästa! 

Information om personuppgiftsbehandling

När du skickar ett meddelande till HeLiO Juridik behöver HeLiO Juridik behandla och spara personuppgifter som ditt namn och din e-postadress. Vi ber dig att inte skriva några ytterligare personuppgifter i meddelandet på grund av GDPR.
Du kan ta del av HeLiO Juridiks integritetspolicy genom att ladda ner den som PDF-fil (144 kB).

Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontaktuppgifter

Välkommen att kontakta oss för mer information eller skicka ett meddelande till oss med namn, e-postadress och en kort beskrivning av ditt ärende så återkommer vi till dig.
Du som har tecknat ett avtal med HeLiO Juridik AB kan ta del av HeLiO Juridiks allmänna villkor genom att ladda ner dem som PDF-fil (276 kB)

Torget 4, 684 30 Munkfors

+46761039492

helena@heliojuridik.se

OBS! Tillfälligt förändrade öppettider under november- december 2023 p.g.a. föreläsningar. 
Ingen drop-in eller särskild telefontid. Svarar i mån av tid! Ni kan dock alltid nå oss via e-post och vi svarar så snart vi kan! 

Ordinarie öppettider
Telefontid: Måndag-fredag: 8:00-10:00.
 Drop-in: Tisdag och Torsdag: 11:00-13:00.
 Övriga tider enligt överenskommelse.
 Ni kan alltid nå oss via e-post, vi svarar så snart vi kan!

Vad kunder tycker om HeLiO Juridik

Dessa testimonials är insamlade via Reco.se.
Karin A 
Vi blev väldigt bra bemötta, förväntningarna var höga innan men hon fick det hela till en högre nivå. Vi fick hjälp med en framtidsfullmakt. Kan rekommendera henne, hon är väldigt proffsig på sitt jobb
Peter H
Mycket proffesionella och effiktiva samt trevliga. Bra på alla vis!